Blandt verdens forlystelseshaver er konkurrencen skarpest indenfor de kørende forlystelser, hvor ny teknologi skaber nye muligheder. I en traditionsrig park som Tivoli med omkring 25 kørende forlystelser, alle ejet af Tivoli, er det vigtigt at nye forlystelsesmaskiner kan give gæsterne de forventede sus.

Og nu er Tivoli klar med nogle af sine investeringer i år. Mens Tivoli de seneste fem år har investeret cirka 200 millioner kroner i nye forlystelsesområder, som skal tiltrække flere gæster, bliver den samlede investering i år cirka 100 millioner kroner. De nye tiltag får løbende premiere gennem året.

Tivoli erstatter samtidig en række ældre forlystelser. Der kommer blandt andet antennefri radiobiler og rutsjebanen Odinexpressen erstattes efter omkring 30 millioner gæsteture siden åbningen i 1985 – i stedet kommer Mælkevejen, en ny forlystelse fra samme leverandør, tyske Mack. Mælkevejen bliver en del højere end Odinexpressen og åbner efter planen til Jul i Tivoli 2019.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne