Blandt verdens forlystelseshaver er konkurrencen skarpest indenfor de kørende forlystelser, hvor ny teknologi skaber nye muligheder. I en traditionsrig park som Tivoli med omkring 25 kørende forlystelser, alle ejet af Tivoli, er det vigtigt at nye forlystelsesmaskiner kan give gæsterne de forventede sus.

Og nu er Tivoli klar med nogle af sine investeringer i år. Mens Tivoli de seneste fem år har investeret cirka 200 millioner kroner i nye forlystelsesområder, som skal tiltrække flere gæster, bliver den samlede investering i år cirka 100 millioner kroner. De nye tiltag får løbende premiere gennem året.

Tivoli erstatter samtidig en række ældre forlystelser. Der kommer blandt andet antennefri radiobiler og rutsjebanen Odinexpressen erstattes efter omkring 30 millioner gæsteture siden åbningen i 1985 – i stedet kommer Mælkevejen, en ny forlystelse fra samme leverandør, tyske Mack. Mælkevejen bliver en del højere end Odinexpressen og åbner efter planen til Jul i Tivoli 2019.

Tivoli ansætter ny havedirektør

Kasper Schumacher er netop ansat som havedirektør i Tivoli, hvor han også indgår i den udvidede direktion. Han kommer til Tivoli med solid erfaring i bagagen og stærke resultater fra oplevelsesbranchen. Kasper Schumacher har i forvejen stort kendskab til Tivoli, idet han fra 2003 til 2011 var en del af chefgruppen i Tivoli. Kasper Schumacher tiltræder den 23.3.2020.

Nye forlystelser giver rekordmange stillinger i Legoland

1600 sæsonmedarbejdere. Så mange skal der bruges i Legoland, når parken slår dørene op til en ny sæson den 28. marts. Og det er rekordhøjt. Årsagen er, at der vil være et helt nyt område for gæsterne at udforske, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne