Et enormt rum tårner sig op, når man træder ind ad den lille bagindgang til brygpubben Broaden & Build på Refshaleøen i København, skriver FødevareWatch.dk.

Tidligere udgjorde den 1400 kvadratmeter store barak med 20 meter til loftet et kulisselager for Det Kongelige Teater, men nu har Amass-restaurantens ejer Matthew Orlando sat sig på 600 af dem.

Hans nye restaurant Broaden & Build har plads til 90-100 spisende gæster, pt. øl på 13 haner og bag dem arbejder det samme antal mennesker i forretningen.

Læs hele historien på FødevareWatch her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne