Den tyske restaurantkæde Vapiano, der er børsnoteret i Frankfurt, har solgt selskabet Vapiano Holding USA LLC til Plutos Sama Holdings for 15 mio. dollars, hvilket svarer til ca. 98 mio. kr., skriver FødevareWatch.dk.

Samtidig har de to selskaber indgået en aftale om, at Plutos Sama Holdings må åbne yderligere 75 franchise-restauranter i landet i staterne Illinois, Washington D.C., Virginia, New York og New Jersey. Den aftale indbringer Vapiano yderligere 5 mio. dollars.

Har du fået læst?

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne