Det koster en masse i strøm at holde liv i de mange dyr og planter i Randers Regnskov. Derfor mente direktør Henrik Herold, at det var en god idé at invitere landets skatteminister, Venstres Karsten Lauritzen, på en lynekspedition under kuplerne i Randers Regnskov. For at fortælle om det fascinerede dyreliv, og lidt om livsbetingelserne for både dyr og ansatte i byens største turistmagnet, skriver Randers Amtsavis.

Direktør Henrik Herold takkede for, at Karsten Lauritzen havde grebet handsken, så regnskovsfolkene kunne få lov til at snakke beskatning "eller afvikling af samme", som regnskovsdirektøren udtrykte det. Med den vigtige tilføjelse, at fordelingen mellem øst og vest i det zoologiske Danmark ikke er ligelig fordelt.

”Jeg synes egentlig, at der var stor forståelse for vores synspunkt. Vi ønsker kun at blive sidestillet med de øvrige turistattraktioner, når det gælder junglen af afgifter”, sagde Henrik Herold, direktør, Randers Regnskov.

Airbnb er kommet under fornyet pres på begge sider af Atlanten

I Canada har bystyret i Toronto efter næsten to års vundet rettens ord for at de vedtagne stramninger af regler for privat korttidsudlejning af helårsbolig er lovlige. De nye regler fastsætter at udlejer skal registrere boligen, hvor værelser udlejes, at udlejer skal være bosiddende i boligen, hvor private værelser udlejes, samt at der ikke må udlejes flere end tre værelser ad gangen. Det skriver The Guardian.

Helsingør: ”Nej tak til 100 dages fri udlejning af boliger”

Som resultat af en lov, der trådte i kraft i foråret, kan hver enkelt kommune nu beslutte, hvorvidt det skal være lovligt at hæve grænsen for, hvor mange dage om året ejere af helårshuse kan udleje deres ejendomme til ferie- og turismeformål om året.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne