Det koster en masse i strøm at holde liv i de mange dyr og planter i Randers Regnskov. Derfor mente direktør Henrik Herold, at det var en god idé at invitere landets skatteminister, Venstres Karsten Lauritzen, på en lynekspedition under kuplerne i Randers Regnskov. For at fortælle om det fascinerede dyreliv, og lidt om livsbetingelserne for både dyr og ansatte i byens største turistmagnet, skriver Randers Amtsavis.

Direktør Henrik Herold takkede for, at Karsten Lauritzen havde grebet handsken, så regnskovsfolkene kunne få lov til at snakke beskatning "eller afvikling af samme", som regnskovsdirektøren udtrykte det. Med den vigtige tilføjelse, at fordelingen mellem øst og vest i det zoologiske Danmark ikke er ligelig fordelt.

”Jeg synes egentlig, at der var stor forståelse for vores synspunkt. Vi ønsker kun at blive sidestillet med de øvrige turistattraktioner, når det gælder junglen af afgifter”, sagde Henrik Herold, direktør, Randers Regnskov.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Stor interesse for street food i Randers

Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

HORESTA: Vi er Danmarksmestre i integration

Når Hassan kommer til Danmark fra Syrien er hotel-, restaurant- og turisterhvervet hans største chance for at blive integreret på det danske arbejdsmarked og dermed i det danske samfund.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne