Det koster en masse i strøm at holde liv i de mange dyr og planter i Randers Regnskov. Derfor mente direktør Henrik Herold, at det var en god idé at invitere landets skatteminister, Venstres Karsten Lauritzen, på en lynekspedition under kuplerne i Randers Regnskov. For at fortælle om det fascinerede dyreliv, og lidt om livsbetingelserne for både dyr og ansatte i byens største turistmagnet, skriver Randers Amtsavis.

Direktør Henrik Herold takkede for, at Karsten Lauritzen havde grebet handsken, så regnskovsfolkene kunne få lov til at snakke beskatning "eller afvikling af samme", som regnskovsdirektøren udtrykte det. Med den vigtige tilføjelse, at fordelingen mellem øst og vest i det zoologiske Danmark ikke er ligelig fordelt.

”Jeg synes egentlig, at der var stor forståelse for vores synspunkt. Vi ønsker kun at blive sidestillet med de øvrige turistattraktioner, når det gælder junglen af afgifter”, sagde Henrik Herold, direktør, Randers Regnskov.

HORESTA til Folkemødet: Her er debatterne

Folkemødet er Danmarks politiske festival, og HORESTA tager denne uge organisationens mærkesager med til Allinge for at sætte fokus på erhvervets rammevilkår og potentiale. I en række debatter vil repræsentanter fra HORESTA blandt andet debattere skatteforhold, kvinder i kokkefaget, taxikørsel, vilkårene for danske attraktioner og meget mere.

Nyt udspil skal sikre kvalificeret arbejdskraft

Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen har fremlagt et nyt udspil, som skal vise flere ledige vejen til arbejdsmarkedet til glæde for dem selv og ikke mindst de virksomheder, som mangler medarbejdere.

Ny lovgivning: Må virksomheden afvise handicappede?

Der er vedtaget en ny lov om forskelsbehandling på grund af handicap. Loven bliver også omtalt som et ”diskriminationsforbud mod handicappede”, og den betyder blandt andet, at mennesker med handicap for eksempel ikke længere kan blive afvist fra en cafe eller restaurant med henvisning til deres handicap.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne