Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mange bække små gør en stor å, lyder et gammelt ordsprog, og det praktiserer klimaforkæmperen og restaurantejeren fra San Francisco Anthony Myint efter bedste evne, skriver FødevareWatch.dk.

Anthony Myint har været med til at åbne Mikkellers nye restaurant Vesterbro Chinese Food i København, og restauranten er indrullet i det bæredygtige koncept Zerofoodprints. Et koncept, amerikaneren håber flere danske restauranter vil hoppe med på.

Forretningsmodellen bag Zerofoodprint går på, at det ikke nødvendigvis er restauranterne, der betaler for, at spisestederne bliver CO2-neutrale, men derimod kunderne.

Læs mere om modellen på FødevareWatch.dk.

Ikonisk politistation i København bliver til hotel

Den ikoniske ejendom Borgenhus på Halmtorvet er solgt til svensk kapitalfond, som vil bevare bygningens særpræg og omdanne den til hotel. Ejendommen har vakt stor interesse hos både investorer og operatører.

Log ind