Mange bække små gør en stor å, lyder et gammelt ordsprog, og det praktiserer klimaforkæmperen og restaurantejeren fra San Francisco Anthony Myint efter bedste evne, skriver FødevareWatch.dk.

Anthony Myint har været med til at åbne Mikkellers nye restaurant Vesterbro Chinese Food i København, og restauranten er indrullet i det bæredygtige koncept Zerofoodprints. Et koncept, amerikaneren håber flere danske restauranter vil hoppe med på.

Forretningsmodellen bag Zerofoodprint går på, at det ikke nødvendigvis er restauranterne, der betaler for, at spisestederne bliver CO2-neutrale, men derimod kunderne.

Læs mere om modellen på FødevareWatch.dk.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne