Flere hundrede mennesker stod fredag morgen i kø til den nyåbnede og allerførste Grød-butik i Aarhus, skriver BT.

På de første to timer lavede personalet over 600 portioner grød, fortæller ejeren af restaurantkæden, Lasse Skjønning Andersen, til TV 2 Østjylland.

”Det er jo helt vildt. Vi har ikke sovet så sindssygt meget i nat, skal jeg være helt ærlig at sige. Men at der var flere end 100 mennesker igennem, det er jo bare fantastisk. Jeg kunne ikke drømme om en bedre start,” siger han.

Og de flere hundrede mennesker, der var forbi den nye butik, kunne altså mæske sig i en portion havregrød til kun 5 kroner.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne