Flere hundrede mennesker stod fredag morgen i kø til den nyåbnede og allerførste Grød-butik i Aarhus, skriver BT.

På de første to timer lavede personalet over 600 portioner grød, fortæller ejeren af restaurantkæden, Lasse Skjønning Andersen, til TV 2 Østjylland.

”Det er jo helt vildt. Vi har ikke sovet så sindssygt meget i nat, skal jeg være helt ærlig at sige. Men at der var flere end 100 mennesker igennem, det er jo bare fantastisk. Jeg kunne ikke drømme om en bedre start,” siger han.

Og de flere hundrede mennesker, der var forbi den nye butik, kunne altså mæske sig i en portion havregrød til kun 5 kroner.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne