Jagten på GUESTaparts hotelsherif er indstillet. Direktør Jeanette Damsholt har netop ansat Niels Bonkegaard i stillingen, som hotelchef for det nye hotel og koncept GUESTapart/aarhus i Skejby. Hotellet slår dørene op i foråret 2019, skriver byensejendom.dk.

Niels Bonkegaard har solid erfaring fra hotelbranchen, hvor han senest har stået i spidsen for Helnan Phønix Hotel i Aalborg og tidligere arbejdet som blandt andet Operation- & Revenue Manager på First Hotels i Jylland og på Fyn. Det er især én ting, der har været afgørende for ansættelsen af Niels Bonkegaard.

”Niels har en stor faglig viden, og så har han ikke mindst en fantastisk personlighed - et højt drive og god humor. Hans fokus på revenue management og salgserfaring, samt gode værdier og lederegenskaber, gør ham den helt rette til stillingen. Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde”, fortæller Jeanette Damsholt.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne