Jagten på GUESTaparts hotelsherif er indstillet. Direktør Jeanette Damsholt har netop ansat Niels Bonkegaard i stillingen, som hotelchef for det nye hotel og koncept GUESTapart/aarhus i Skejby. Hotellet slår dørene op i foråret 2019, skriver byensejendom.dk.

Niels Bonkegaard har solid erfaring fra hotelbranchen, hvor han senest har stået i spidsen for Helnan Phønix Hotel i Aalborg og tidligere arbejdet som blandt andet Operation- & Revenue Manager på First Hotels i Jylland og på Fyn. Det er især én ting, der har været afgørende for ansættelsen af Niels Bonkegaard.

”Niels har en stor faglig viden, og så har han ikke mindst en fantastisk personlighed - et højt drive og god humor. Hans fokus på revenue management og salgserfaring, samt gode værdier og lederegenskaber, gør ham den helt rette til stillingen. Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde”, fortæller Jeanette Damsholt.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

København: Moderne hotel tager form gammelt fakultet

Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, og om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning, skriver Kursuslex.dk.

Odense-hotel skifter direktør

Frederik VI’s Hotel ejes af Lillebælt Gruppen, der også har Radisson Blu H.C. Andersen Hotel Odense. Fra årsskiftet skal H.C. Andersen-hotellet drives af Comwell Hotels, der samtidig overtager driften af blandt andet også musik- og teaterhuset Odeon.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne