Jagten på GUESTaparts hotelsherif er indstillet. Direktør Jeanette Damsholt har netop ansat Niels Bonkegaard i stillingen, som hotelchef for det nye hotel og koncept GUESTapart/aarhus i Skejby. Hotellet slår dørene op i foråret 2019, skriver byensejendom.dk.

Niels Bonkegaard har solid erfaring fra hotelbranchen, hvor han senest har stået i spidsen for Helnan Phønix Hotel i Aalborg og tidligere arbejdet som blandt andet Operation- & Revenue Manager på First Hotels i Jylland og på Fyn. Det er især én ting, der har været afgørende for ansættelsen af Niels Bonkegaard.

”Niels har en stor faglig viden, og så har han ikke mindst en fantastisk personlighed - et højt drive og god humor. Hans fokus på revenue management og salgserfaring, samt gode værdier og lederegenskaber, gør ham den helt rette til stillingen. Jeg glæder mig rigtig meget til vores samarbejde”, fortæller Jeanette Damsholt.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne