Det tyske hotelselskab RIMC, som skal drive Alsik, har valgt at skifte ud i ledelsen på hotellet. Henrik Bille Pedersen, som kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i RIMC erstatter pr. 10. januar 2019 Irmela Heinsius som hoteldirektør.

”Det har på projektet vist sig nødvendigt med et stort kendskab til danske forhold, regler og lovgivning, og det er derfor besluttet at rekruttere en profil med indgående viden om det nationale hotelmarked,” siger Gert Prantner, Managing Owner, RIMC.

RIMC driver i dag hoteller i 11 lande, og ønsker med Alsik at få fodfæste også i Danmark. Derfor er det afgørende at komme godt fra land i Sønderborg. Vurderingen er på dette tidspunkt - med ca. 4 måneder til åbning – at det som nævnt kræver en direktør med indgående viden om danske forhold. Det gode arbejde skal fortsættes med fokus på at gøre hotellets åbning den 6. maj 2019 til starten på en hotelsucces.  

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne