Det tyske hotelselskab RIMC, som skal drive Alsik, har valgt at skifte ud i ledelsen på hotellet. Henrik Bille Pedersen, som kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i RIMC erstatter pr. 10. januar 2019 Irmela Heinsius som hoteldirektør.

”Det har på projektet vist sig nødvendigt med et stort kendskab til danske forhold, regler og lovgivning, og det er derfor besluttet at rekruttere en profil med indgående viden om det nationale hotelmarked,” siger Gert Prantner, Managing Owner, RIMC.

RIMC driver i dag hoteller i 11 lande, og ønsker med Alsik at få fodfæste også i Danmark. Derfor er det afgørende at komme godt fra land i Sønderborg. Vurderingen er på dette tidspunkt - med ca. 4 måneder til åbning – at det som nævnt kræver en direktør med indgående viden om danske forhold. Det gode arbejde skal fortsættes med fokus på at gøre hotellets åbning den 6. maj 2019 til starten på en hotelsucces.  

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne