Det tyske hotelselskab RIMC, som skal drive Alsik, har valgt at skifte ud i ledelsen på hotellet. Henrik Bille Pedersen, som kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i RIMC erstatter pr. 10. januar 2019 Irmela Heinsius som hoteldirektør.

”Det har på projektet vist sig nødvendigt med et stort kendskab til danske forhold, regler og lovgivning, og det er derfor besluttet at rekruttere en profil med indgående viden om det nationale hotelmarked,” siger Gert Prantner, Managing Owner, RIMC.

RIMC driver i dag hoteller i 11 lande, og ønsker med Alsik at få fodfæste også i Danmark. Derfor er det afgørende at komme godt fra land i Sønderborg. Vurderingen er på dette tidspunkt - med ca. 4 måneder til åbning – at det som nævnt kræver en direktør med indgående viden om danske forhold. Det gode arbejde skal fortsættes med fokus på at gøre hotellets åbning den 6. maj 2019 til starten på en hotelsucces.  

Ny direktør stoppet på kendt luksushotel efter få dage

I starten af september blev det kendte luksushotel Bandholm Hotel solgt til en gruppe erhvervsfolk, og Peter Bøgil, der har erfaring fra Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen, blev præsenteret som ny daglig hoteldirektør og medejer, skriver EB.dk.

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne