Fra dansk hotelkæde i vækst til ny hoteloperatør med internationalt fokus. Per Denker Sørensen bliver den nye administrerende direktør for Core Hospitality, der driver Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup samt to Moxy hoteller i Norden, der er under udvikling. Forfremmelsen sker i forbindelse med Deutsche Hospitalitys investering i den danske hotelkæde Zleep Hotels.

I mere end 20 år har Per Denker Sørensen haft lederstillinger i hotelbranchens største virksomheder i Norden. De seneste år har Per været driftsdirektør for den danske hotelkæde, Zleep Hotels, og har været med til at etablere dens effektive driftsplatform. Per skal nu videreudvikle den unge hotelgruppe, Core Hospitality, der blev etableret af søsterselskabet Zleep Hotels.

De to selskaber skal dog separeres yderligere nu i forbindelse med, at Zleep Hotels er blevet delvist overtaget af Deutsche Hospitality. I modsætning til de fleste konkurrenter i Norden har Core Hospitality et internationalt fokus og vil derfor tilføre spændende produkter til markedet, heriblandt Moxy Hotels i København om få måneder.

”Det er lidt vemodigt at forlade Zleep og ikke mindst de mange fantastisk dygtige kolleger, som gennem årene har bidraget til udviklingen af virksomheden, til den succes den er i dag. Samtidig glæder jeg mig til at kunne fokusere på opgaven i Core Hospitality og de udfordringer, som venter her. Det bliver en rigtig spændende rejse, og jeg er både stolt og ydmyg over den tillid, der her er vist mig”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Mange vil være direktør for nyt dansk hotel

Lige nu er John Ankjær, partner i hotelrådgivningsfirmaet Telling & Nesager, midlertidig direktør på Hotel Alsik, indtil der er fundet en ny øverste chef for hotellet, skriver Standby.dk.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne