Fra dansk hotelkæde i vækst til ny hoteloperatør med internationalt fokus. Per Denker Sørensen bliver den nye administrerende direktør for Core Hospitality, der driver Hotel Marina i Vedbæk og Quality Airport Hotel Dan i Kastrup samt to Moxy hoteller i Norden, der er under udvikling. Forfremmelsen sker i forbindelse med Deutsche Hospitalitys investering i den danske hotelkæde Zleep Hotels.

I mere end 20 år har Per Denker Sørensen haft lederstillinger i hotelbranchens største virksomheder i Norden. De seneste år har Per været driftsdirektør for den danske hotelkæde, Zleep Hotels, og har været med til at etablere dens effektive driftsplatform. Per skal nu videreudvikle den unge hotelgruppe, Core Hospitality, der blev etableret af søsterselskabet Zleep Hotels.

De to selskaber skal dog separeres yderligere nu i forbindelse med, at Zleep Hotels er blevet delvist overtaget af Deutsche Hospitality. I modsætning til de fleste konkurrenter i Norden har Core Hospitality et internationalt fokus og vil derfor tilføre spændende produkter til markedet, heriblandt Moxy Hotels i København om få måneder.

”Det er lidt vemodigt at forlade Zleep og ikke mindst de mange fantastisk dygtige kolleger, som gennem årene har bidraget til udviklingen af virksomheden, til den succes den er i dag. Samtidig glæder jeg mig til at kunne fokusere på opgaven i Core Hospitality og de udfordringer, som venter her. Det bliver en rigtig spændende rejse, og jeg er både stolt og ydmyg over den tillid, der her er vist mig”, udtaler Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne