Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke så længe siden endda, at man skulle på hotelbar for at få en ordentlig cocktail i København. Sådan er det ikke nødvendigvis længere, skriver Politiken.
I dag er der utallige specialiserede cocktailbarer rundt omkring i byen, og nogle af dem bliver endda omtalt som værende blandt de bedste i verden af de internationale medier.
Ambitionen for Emil Vang med den nye Vang & Bar er, at cocktailbaren skal være blandt byens bedste. Tidligere har han arbejdet på anerkendte steder som Gilt og Holmens Kanal, og de seneste par år har han drevet Mobilbar, en cateringvirksomhed for cocktails.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025