Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke så længe siden endda, at man skulle på hotelbar for at få en ordentlig cocktail i København. Sådan er det ikke nødvendigvis længere, skriver Politiken.

I dag er der utallige specialiserede cocktailbarer rundt omkring i byen, og nogle af dem bliver endda omtalt som værende blandt de bedste i verden af de internationale medier.

Ambitionen for Emil Vang med den nye Vang & Bar er, at cocktailbaren skal være blandt byens bedste. Tidligere har han arbejdet på anerkendte steder som Gilt og Holmens Kanal, og de seneste par år har han drevet Mobilbar, en cateringvirksomhed for cocktails.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind