Den flamboyante norske rigmand Petter Stordalen har et godt øje til København og har på kort tid etableret sig med bl.a. Choice-hotellerne, Clarion ved Københavns Lufthavn, Comfort Hotel og Hotel Skt. Petri, skriver Børsen.

Hans investering i hoteldrift bærer imidlertid ikke frugt, og hans danske hoteller har på blot fire år givet et underskud på 150 mio. kr. i de selskaber, hvor der er offentligt tilgængelige regnskaber.

Petter Stordalen har tidligere forsøgt med et gennembrud i København, hvor han i 2011 trak sig ud på grund af et samlet tab på 1 mia. kr.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Hoteller er en rigtig god forretning i Billund

At antallet af overnatninger i Billund kommune over en ti-årig periode er steget med svimlende 189 pct., er et tydeligt tegn på, at det er en god forretning at drive hotel i Billund. Det mener direktør i Billund ErhvervsFremme, Hans Peter Folmann, ifølge BillundOnline.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne