Den flamboyante norske rigmand Petter Stordalen har et godt øje til København og har på kort tid etableret sig med bl.a. Choice-hotellerne, Clarion ved Københavns Lufthavn, Comfort Hotel og Hotel Skt. Petri, skriver Børsen.

Hans investering i hoteldrift bærer imidlertid ikke frugt, og hans danske hoteller har på blot fire år givet et underskud på 150 mio. kr. i de selskaber, hvor der er offentligt tilgængelige regnskaber.

Petter Stordalen har tidligere forsøgt med et gennembrud i København, hvor han i 2011 trak sig ud på grund af et samlet tab på 1 mia. kr.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Nyt hotelbyggeri til en milliard kroner skudt i gang

Foreløbig er der tale om et kæmpe hul i jorden. Men går alt efter planen vil 604 hotelværelser med tilhørende konferencefaciliteter om små to år være skudt op ved siden af Clarion-hotellet i Københavns Lufthavn.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne