Det lød som en vild vision, skriver Aarhus Stiftstidende, da SAS-koncernchef, Rickard Gustafson, på Aarhus Kommunes nytårsbriefing for erhvervslivet onsdag 16. januar sagde sådan her:

”Det ville være fantastisk, hvis vi kunne tilbyde en direkte rute mellem Aarhus og New York. Det er en mulighed, vi aktivt vil forfølge”, sagde Rickard Gustafson.

Nu er muligheden rykket et stort skridt nærmere.

SAS har nemlig besluttet at lease tre af de langtrækkende fly - Airbus A321 LR hedder de - som gør transatlantisk flyvning fra en mindre lufthavn som den i Tirstrup økonomisk attraktiv.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Helsingør truer med turismeexit

Et enigt kultur- og turismeudvalg i Helsingør, der repræsenterer et massivt flertal i byrådet, står bag en anbefaling om, at Helsingør Kommune bliver en del af turismesamarbejdet i Wonderful Copenhagen (WoCo), og borgmester Benedikte Kiær (K) skal anbefale de øvrige ejere af VisitNordsjælland i form af kommunerne Halsnæs, Fredensborg, Gribskov og Hillerød, at man i fællesskab lægger sig under WoCo's paraply, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne