Allerede inden de nye regler for Airbnb er trådt i kraft, bliver de kritiseret for at være tandløse og uigennemtænkte. Selv de partier, der har været med til at vedtage pakken, erkender, at den ikke er optimal, skriver Politiken.

”Det her er det bedst mulige kompromis. For os har det været afgørende, at regeringen er gået med til at evaluere reglerne allerede i år, så vi har en mulighed for at justere og stramme op der, hvor der er behov for det,” siger Dansk Folkepartis ordfører på området, Dennis Flydtkjær.

Et af kritikpunkterne går på, at det nye loft over antal udlejningsdage alene gælder udlejning af hele boliger, ikke enkeltværelser.

”Konsekvensen er jo, at dette marked forbliver et ukontrollabelt vildt vesten, hvor det bliver umuligt at se forskel på, om der udlejes et værelse eller en lejlighed”, siger politisk direktør Kirsten Munch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

TV2/News satte fokus på nye hotelværelser og rekordsommer

TV2/News satte i morges fokus på, at hotelbranchen har haft en rekordsommer med 5,8 millioner overnatninger i månederne juni-august. Men indslaget handlede også om, at branchen ser ind i en tid med skærpet konkurrence på grund af en voldsom vækst i kapaciteten. Særligt i København.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne