Allerede inden de nye regler for Airbnb er trådt i kraft, bliver de kritiseret for at være tandløse og uigennemtænkte. Selv de partier, der har været med til at vedtage pakken, erkender, at den ikke er optimal, skriver Politiken.

”Det her er det bedst mulige kompromis. For os har det været afgørende, at regeringen er gået med til at evaluere reglerne allerede i år, så vi har en mulighed for at justere og stramme op der, hvor der er behov for det,” siger Dansk Folkepartis ordfører på området, Dennis Flydtkjær.

Et af kritikpunkterne går på, at det nye loft over antal udlejningsdage alene gælder udlejning af hele boliger, ikke enkeltværelser.

”Konsekvensen er jo, at dette marked forbliver et ukontrollabelt vildt vesten, hvor det bliver umuligt at se forskel på, om der udlejes et værelse eller en lejlighed”, siger politisk direktør Kirsten Munch.

Aftale om Airbnb-udlejning er historisk

Gennem mange år har Airbnb fået fuldstændig frie rammer til at lade forretningen vokse på det danske marked. Under dække af at der er tale om deleøkonomi, har man skabt sig et unikt råderum, der stort set har været uden regulering.

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne