Allerede inden de nye regler for Airbnb er trådt i kraft, bliver de kritiseret for at være tandløse og uigennemtænkte. Selv de partier, der har været med til at vedtage pakken, erkender, at den ikke er optimal, skriver Politiken.

”Det her er det bedst mulige kompromis. For os har det været afgørende, at regeringen er gået med til at evaluere reglerne allerede i år, så vi har en mulighed for at justere og stramme op der, hvor der er behov for det,” siger Dansk Folkepartis ordfører på området, Dennis Flydtkjær.

Et af kritikpunkterne går på, at det nye loft over antal udlejningsdage alene gælder udlejning af hele boliger, ikke enkeltværelser.

”Konsekvensen er jo, at dette marked forbliver et ukontrollabelt vildt vesten, hvor det bliver umuligt at se forskel på, om der udlejes et værelse eller en lejlighed”, siger politisk direktør Kirsten Munch.

Hoteldirektør: Nye værelser vil øge kampen om kunderne

Det går stærkt med at bygge nye hoteller i København. 7.700 nye værelser er på vej, og det svarer til en vækst på ca. 40 pct.
Peter Haaber, adm. direktør i Zleep Hotels siger til DR P4 København, at det vil øge kampen om kunderne.

Hotelkæder bygger løs i København

København står foran et regulært boom i byggeriet af hoteller, og Peter Haaber, der er administrerende direktør for hotelkæden Zleep Hotels, tror ikke nødvendigvis på, at de rejsende, der kommer til byen lige nu, alene kan besætte alle de nye hotelværelser, der er undervejs i løbet af de næste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne