Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Til marts slår den københavnske pizzarestaurant Frankies dørene op til stenovnsbagte pizzaer med kolde øl, og cocktails i Aarhus, skriver SmagAarhus.dk.
”Frankies er vores bud på en pizzajoint, der har plads til alle, der elsker stenovnsbagt pizza. Vi sætter desuden uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og cocktails i højsædet,” lyder det fra de fire partnere Lars Bertelsen, Christopher Haar, Martin Alf og Nils Petter Bro.
Et særligt tilbud på stedet bliver konceptet ’Frankies Feast’, hvor man for 350 kroner kan spise al den pizza og drikke alle de cocktails og den vin, man lyster. Frankies Feast varer i halvanden time, og børn op til og med 11 år spiser med og drikker alt den sodavand, som de kan rumme, for 150 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pan Am skal nu genopstå som international hotelkæde
14-10-2025
-
11 mio. kr. afsat til at styrke dansk kulturturisme
14-10-2025
-
Kølpins Roberta’s Society får varm modtagelse
14-10-2025
-
Søllerød Kro har fundet sin nye køkkenchef
14-10-2025
-
Go Hotels udvider med nyt hotel ved Amager Strand
14-10-2025
-
Fødevarepriser trækker inflationen op i september
14-10-2025
-
Jyllands-Posten: Eks-daginstitution på Nørrebro ulovligt ombygget til hotellejligheder
14-10-2025
-
d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler
14-10-2025
-
Japan boomer som rejsemål blandt danske efterårsrejsende
14-10-2025
-
Ny Bottega-restaurant åbner snart i København
14-10-2025
-
Dinning Week åbner dørene for nye gæster i landets restauranter
14-10-2025