Københavns næste luksushotel, 5-stjernede Hilton Copenhagen City med 394 værelser og suiter, bliver et års tid forsinket og åbner nu efter planen i sommeren 2021, erfarer STANDBY.dk

Bag projektet om igen at få Hilton til København står BC Hospitality Group og ATP Ejendomme. Da projektet med Hilton Copenhagen City blev præsenteret i maj 2018 var det meningen af hotellet skulle åbne i august 2020, men det er nu rykket til sommeren 2021.

”Vi havde håbet på en åbning af hotellet i slutningen af 2020, men ombygningen er ret omfattende og tager længere tid end først estimeret,” siger koncernchef for BC Hospitality Group, Allan L. Agerholm, til STANDBY.dk.

Partnerskab: ”Vi skal kigge indad i klimakampen”

Klimapartnerskabet for Service, IT og Rådgivning skal både se indad og forbedre sin egen forretning for at sænke udledningen af CO2, men samtidig skal industrien også bidrage til, at løse udfordringerne for mange andre brancher. Det mener Eva Berneke, KMD, i et debatindlæg i Børsen, som hun er medunderskriver på sammen med Allan Agerholm, direktør for BC Hospitality Group, Rasmus Ødum, Group COO iCowi, og Jakob Riis, der er topchef i Falck.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne