Hotel Kong Arthur i København får tilført 64 nye værelser i nabobygningen ud mod Vendersgade. I den forbindelse nedlægges fem værelser på selve Kong Arthur for at give plads til en udvidelse af hotellets morgenmadsrestaurant. Dermed kommer hotellet op på 214 værelser efter om- og udbygning, skriver Standby.dk.

“Temaet for udvidelsen af Kong Arthur bliver ”Bo som en Københavner” som kendes fra store herskabslejligheder i København med dansk design, sildebensparket og de høje paneler – vi skruer op for det hjemlige og ned for det praktiske,” siger kommerciel direktør i Arthur Hotels, Pia Schmølker.

København har i dag omkring 21.000 hotelværelser og yderligere over 40 procent flere på vej de kommende år. Men de mange ekstra hotelværelser og dermed øget kapacitet giver ikke store panderynker hos Arthur Hotels.

Har du fået læst?

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne