Hotel Kong Arthur i København får tilført 64 nye værelser i nabobygningen ud mod Vendersgade. I den forbindelse nedlægges fem værelser på selve Kong Arthur for at give plads til en udvidelse af hotellets morgenmadsrestaurant. Dermed kommer hotellet op på 214 værelser efter om- og udbygning, skriver Standby.dk.

“Temaet for udvidelsen af Kong Arthur bliver ”Bo som en Københavner” som kendes fra store herskabslejligheder i København med dansk design, sildebensparket og de høje paneler – vi skruer op for det hjemlige og ned for det praktiske,” siger kommerciel direktør i Arthur Hotels, Pia Schmølker.

København har i dag omkring 21.000 hotelværelser og yderligere over 40 procent flere på vej de kommende år. Men de mange ekstra hotelværelser og dermed øget kapacitet giver ikke store panderynker hos Arthur Hotels.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne