Den amerikanske kok Matthew Orlando er egentlig fra San Diego, men kom til Danmark og blev ansat i en af verdens mest prestigefyldte stillinger – køkkenchef for Noma. I 2013 åbnede han sit eget sted længere ude på Refshaleøen – restaurant Amass, skriver MigOgKbh.dk.

Til januar 2019 går han så skridtet endnu videre. Lige ovre på den anden side af gaden fra Amass, åbner han nemlig Broaden & Build.

Her er plads til 90-100 spisende ved langborde, og i baren har Broaden & Builds køkkenchef, David Parrott, udarbejdet en menu som både tilgodeser den lille sult og det helt store udtræk.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne