Den amerikanske kok Matthew Orlando er egentlig fra San Diego, men kom til Danmark og blev ansat i en af verdens mest prestigefyldte stillinger – køkkenchef for Noma. I 2013 åbnede han sit eget sted længere ude på Refshaleøen – restaurant Amass, skriver MigOgKbh.dk.

Til januar 2019 går han så skridtet endnu videre. Lige ovre på den anden side af gaden fra Amass, åbner han nemlig Broaden & Build.

Her er plads til 90-100 spisende ved langborde, og i baren har Broaden & Builds køkkenchef, David Parrott, udarbejdet en menu som både tilgodeser den lille sult og det helt store udtræk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne