Kurhotel Skodsborg nord for København har i dag 83 værelser, og der skal efter planen tilføres yderligere 20. Ligeledes skal den fine Restaurant Kroun lukkes til fordel for et brasserie med rimelige priser og mere normal mad; brasseriet skal have en bredere appel og få borgerne i lokalområdet til at komme oftere på spisestedet, skriver Standby.dk.

Såvel udvidelsen af hoteldelen som restaurantkonceptet forventes klar næste år, siger 50-årige Susanne Åberg, der sidste sommer blev ny administrerende direktør.

Susanne Åberg har udnævnt Lasse Bursøe til ny hotelchef, sidste år havde hotellet over 35.000 overnattende hotelgæster – Christina Zohnesen er hentet til som salgschef for hele Kurhotel Skodsborg.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne