Kurhotel Skodsborg nord for København har i dag 83 værelser, og der skal efter planen tilføres yderligere 20. Ligeledes skal den fine Restaurant Kroun lukkes til fordel for et brasserie med rimelige priser og mere normal mad; brasseriet skal have en bredere appel og få borgerne i lokalområdet til at komme oftere på spisestedet, skriver Standby.dk.

Såvel udvidelsen af hoteldelen som restaurantkonceptet forventes klar næste år, siger 50-årige Susanne Åberg, der sidste sommer blev ny administrerende direktør.

Susanne Åberg har udnævnt Lasse Bursøe til ny hotelchef, sidste år havde hotellet over 35.000 overnattende hotelgæster – Christina Zohnesen er hentet til som salgschef for hele Kurhotel Skodsborg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Kokkedal Slot sat til salg

Kokkedal Slot er sat til salg for 150 millioner kroner, skriver dagbladet Børsen. Og det skal helst drives videre som det luksusresort, den nuværende ejer, Mikael Goldschmidt, har skabt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne