Den landsdækkende skare af privatejede hoteller under Small Danish Hotels vokser igen. Denne gang med det historiske Skovshoved Hotel syv kilometer nord for København. Dermed opnår kæden en vigtig tilføjelse til hotelpaletten på Sjælland og i Københavnsområdet, hvor efterspørgslen på hyggelige kvalitetshoteller er stor.

”Skovshoved Hotel er et stjerneeksempel på et hotel, der konceptmæssigt rammer direkte ned i vores kerneværdier om historie, hygge og varmt værtsskab. Samtidig har det en beliggenhed og en kvalitet, der gør det relevant, hvad end man er til storbyferie, gastronomi eller idyllisk ophold. Nordsjælland er rasende populært blandt vores gæster, og vi er meget glade for at indgå samarbejde med et af Sjællands allerbedste hoteller,” siger direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

 Det historiske badehotel har koblet sig på Small Danish Hotels med ønsket om en stærkere position i markedet og værdifuld faglig sparring fra kædens brede netværk af hoteller i Danmark og på den internationale overnatningsscene.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne