Den landsdækkende skare af privatejede hoteller under Small Danish Hotels vokser igen. Denne gang med det historiske Skovshoved Hotel syv kilometer nord for København. Dermed opnår kæden en vigtig tilføjelse til hotelpaletten på Sjælland og i Københavnsområdet, hvor efterspørgslen på hyggelige kvalitetshoteller er stor.

”Skovshoved Hotel er et stjerneeksempel på et hotel, der konceptmæssigt rammer direkte ned i vores kerneværdier om historie, hygge og varmt værtsskab. Samtidig har det en beliggenhed og en kvalitet, der gør det relevant, hvad end man er til storbyferie, gastronomi eller idyllisk ophold. Nordsjælland er rasende populært blandt vores gæster, og vi er meget glade for at indgå samarbejde med et af Sjællands allerbedste hoteller,” siger direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

 Det historiske badehotel har koblet sig på Small Danish Hotels med ønsket om en stærkere position i markedet og værdifuld faglig sparring fra kædens brede netværk af hoteller i Danmark og på den internationale overnatningsscene.

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne