Den landsdækkende skare af privatejede hoteller under Small Danish Hotels vokser igen. Denne gang med det historiske Skovshoved Hotel syv kilometer nord for København. Dermed opnår kæden en vigtig tilføjelse til hotelpaletten på Sjælland og i Københavnsområdet, hvor efterspørgslen på hyggelige kvalitetshoteller er stor.

”Skovshoved Hotel er et stjerneeksempel på et hotel, der konceptmæssigt rammer direkte ned i vores kerneværdier om historie, hygge og varmt værtsskab. Samtidig har det en beliggenhed og en kvalitet, der gør det relevant, hvad end man er til storbyferie, gastronomi eller idyllisk ophold. Nordsjælland er rasende populært blandt vores gæster, og vi er meget glade for at indgå samarbejde med et af Sjællands allerbedste hoteller,” siger direktør i Small Danish Hotels, Jørgen Christensen.

 Det historiske badehotel har koblet sig på Small Danish Hotels med ønsket om en stærkere position i markedet og værdifuld faglig sparring fra kædens brede netværk af hoteller i Danmark og på den internationale overnatningsscene.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne