I perioden 2019-2020 kommer der 6000 nye værelser på det københavnske hotelmarked, og ser man lidt længere frem, er niveauet på omkring 10.000 værelser. I dag er der 16.000 hotelværelser i København centrum, skriver Børsen.

Netop i dette scenarie har den norske rigmand Petter Stordalen valgt at gå ind på det københavnske hotelmarked med et erklæret mål om at få fat i 20 pct. af markedet. Han ejer bl.a. Nordic Choice. Konkurrenten Brøchner Hotels har respekt for Stordalens entré, men siger dog:

"Timingen kunne godt have været bedre. Hotelåbningerne kunne godt have ligget lidt mere spredt," siger adm. direktør Karim Nielsen fra Brøchner Hotels.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Alternativet vil afskaffe rødt kød i kommune

Hakkebøffer, kødsovs og lammegryde skal ikke længere stå på menuen i københavnske børnehaver, i skolemaden eller i kommunens kantiner. Det forslår Københavns kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde fra Alternativet, skriver Politiken.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne