I perioden 2019-2020 kommer der 6000 nye værelser på det københavnske hotelmarked, og ser man lidt længere frem, er niveauet på omkring 10.000 værelser. I dag er der 16.000 hotelværelser i København centrum, skriver Børsen.

Netop i dette scenarie har den norske rigmand Petter Stordalen valgt at gå ind på det københavnske hotelmarked med et erklæret mål om at få fat i 20 pct. af markedet. Han ejer bl.a. Nordic Choice. Konkurrenten Brøchner Hotels har respekt for Stordalens entré, men siger dog:

"Timingen kunne godt have været bedre. Hotelåbningerne kunne godt have ligget lidt mere spredt," siger adm. direktør Karim Nielsen fra Brøchner Hotels.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne