Selvom det efterhånden er to år siden, at Billund Kommune gav tilladelse til, at der kunne bygges et fire etager højt hotel i Billund, er et byggeri endnu ikke skudt i vejret, skriver Jydske Vestkysten.

På grunden ligger på nuværende tidspunkt nogle kollegieboliger, som bliver lejet ud. Lige siden godkendelsen fra Billund Kommune kom i hus, har Arne Kristiansen, som ejer grunden og ejendommen, arbejdet på at skaffe den nødvendige kapital, så planerne om et hotel kunne blive realiseret. Det har dog vist sig vanskeligt.

”Planerne står på standby, men der er ikke noget, som er udelukket”, siger Arne Kristiansen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt hotel indgår aftale med byens fodboldhold

Det bliver en stor dag for hele Horsens, når Jørgensens Hotel igen kan tage imod gæster, og Christian Deijenberg, der er COO for Byens Hotel, som skal drifte Jørgensens Hotel, er i fuld gang med at få brikkerne til at gå op i forhold til personale og mange andre ting.

Det skal du være opmærksom på ved overgangen til vintertid

Natten mellem lørdag den 26. oktober og søndag den 27. oktober overgår vi fra sommertid til vintertid. Det betyder, at natportierer og andre, der er på arbejde på dette tidspunkt, får forlænget deres vagt med en time. Som arbejdsgiver skal du være opmærksom på reglerne for aflønning af medarbejdere, der arbejder denne nat.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne