Der bliver ikke længere serveret bacon, flæskesteg eller pølser i kantinerne hos Hotel Scandic i den norske by Bergen - i hvert fald ikke til aftensmad, skriver Ekstra Bladet.

Ledelsen forklarer sig med, at man har lyttet til forslag fra de ansatte, som er blevet spurgt til, hvordan man eksempelvis kan undgå madspild. Hertil lød svaret fra de ansatte at man altså godt kunne droppe grisen i den norske hotelkantine. Det fortæller direktør Lise Solheim Haukedal til VG:

”Det er rigtigt, at vi forsøger at undgå svin i personalekantinen. Vi er stolte af hotellets mangfoldighed. Vi har mange nationaliteter blandt vores medarbejdere, og vi ønsker at tilpasse os. Samtidig har vi et stort fokus på madaffald i Scandic, og vi ønsker at begrænse dette så meget som muligt.”

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne