Ifølge HORESTA vil København opleve en kapacitetsudvidelse indenfor hotelbranchen over de næste par år på 50 pct., hvilket rundt regnet kan omsættes til 2.500 nye arbejdspladser, skriver Erhverv København.

Sagen er blot den, at der ifølge HORESTA ikke er arbejdskraft til at følge med udviklingen.

”Vi kan stille os op i rækken af arbejdsgivere, der har et kæmpe problem,” fortæller politisk direktør hos HORESTA, Kirsten Munch Andersen, som ikke mener, at der findes én løsning på problemet.

Blog: Brandbeskatning med et snuptag

En tredobling af afgifterne på engangsservice! Én ting er, at der var tale om en finanslov med hovedvægt på velfærd og klima. En anden, at man på denne måde med et snuptag brandbeskatter en branche, der er helt afhængig af at kunne bruge engangsservice, mener HORESTA adm. direktør.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne