2018 var et rekordår for Small Danish Hotels, skriver Standby.dk.

”Væksten i omsætningen blev samlet tocifret for vores medlemmer sidste år – vi er klar med det officielle tal omkring vores generalforsamling til marts, men vores medlemmer omsatte sidste år for 1,4 milliarder kroner.”

Det siger Jørgen Christensen, administrerende direktør for Small Danish Hotels, der i øjeblikket tæller 75 mindst trestjernede hoteller, kroer, slotte og herregårde. Samlet har de omkring 1.900 medarbejdere.

I efteråret sagde Jørgen Christensen til STANDBY.dk, at medlemmerne af Small Danish Hotels har cirka 1,3 millioner årlige overnatninger på deres 4.000 værelser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

200 år gammelt værtshus er lukket

I mere end 200 år har det været muligt at nyde en kold øl og ryge en smøg på Hvide Lam på Kultorvet nær Nørreport Station i København. Men nu er det slut. Selskabet bag værtshuset er tvangsopløst, og stedet er lukket for nu, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne