2018 var et rekordår for Small Danish Hotels, skriver Standby.dk.

”Væksten i omsætningen blev samlet tocifret for vores medlemmer sidste år – vi er klar med det officielle tal omkring vores generalforsamling til marts, men vores medlemmer omsatte sidste år for 1,4 milliarder kroner.”

Det siger Jørgen Christensen, administrerende direktør for Small Danish Hotels, der i øjeblikket tæller 75 mindst trestjernede hoteller, kroer, slotte og herregårde. Samlet har de omkring 1.900 medarbejdere.

I efteråret sagde Jørgen Christensen til STANDBY.dk, at medlemmerne af Small Danish Hotels har cirka 1,3 millioner årlige overnatninger på deres 4.000 værelser.

Københavns nye lufthavnshotel klar før tid

Med 605 værelser bliver det kommende Comfort Hotel Copenhagen Airport under norske Nordic Choice Hotels det største hotel ved lufthavnen. Det bliver nabo til Clarion-hotellet, der også hører under Nordic Choice, skriver Standby.dk.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne