Et nyt samarbejde kaldet Gastro Fyn er opstået. I alt ni restauranter og hoteller går sammen for i fællesskab at være mere attraktive over for turister, der er sultne efter en madoplevelse, skriver Fyens.dk.

Det er kokken Per Hallundbæk, der sammen med Destination Fyn er initiativtager til samarbejdet:

”Vi er kendt som Danmarks have med en række gode råvarer. Dette kombineret med dygtigt kokkehåndværk giver nogle særdeles gode muligheder for at levere gastronomiske oplevelser i absolut topklasse”, fortæller Per Hallundbæk i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Berømt gade oversvømmet af turister: Nu lukker den

Når toget nærmer sig, pakker cafeejerne stole og borde sammen, så alle kan komme ind i sikkerhed på ’train street’ i Hanoi. Det må man tage med, når man spiser på en cafe placeret på nogle togskinner, hvor toget kører tre gange dagligt, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne