Et nyt samarbejde kaldet Gastro Fyn er opstået. I alt ni restauranter og hoteller går sammen for i fællesskab at være mere attraktive over for turister, der er sultne efter en madoplevelse, skriver Fyens.dk.

Det er kokken Per Hallundbæk, der sammen med Destination Fyn er initiativtager til samarbejdet:

”Vi er kendt som Danmarks have med en række gode råvarer. Dette kombineret med dygtigt kokkehåndværk giver nogle særdeles gode muligheder for at levere gastronomiske oplevelser i absolut topklasse”, fortæller Per Hallundbæk i en pressemeddelelse.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Snart findes Danmarks næste Bocuse d’Or-kok

Kenneth Toft-Hansen kunne tidligere i år lade sig hylde som verdens bedste kok, da han vandt Bocuse d'Or i Lyon. Nu starter jagten på hans efterfølger, der forhåbentlig skal gøre Danmark til det første land siden Frankrig i 2005 og 2007 til at vinde konkurrencen to gange i træk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne