Et nyt samarbejde kaldet Gastro Fyn er opstået. I alt ni restauranter og hoteller går sammen for i fællesskab at være mere attraktive over for turister, der er sultne efter en madoplevelse, skriver Fyens.dk.

Det er kokken Per Hallundbæk, der sammen med Destination Fyn er initiativtager til samarbejdet:

”Vi er kendt som Danmarks have med en række gode råvarer. Dette kombineret med dygtigt kokkehåndværk giver nogle særdeles gode muligheder for at levere gastronomiske oplevelser i absolut topklasse”, fortæller Per Hallundbæk i en pressemeddelelse.

Forsker: ”Hvordan undgår vi, at turismen bliver ‘ond’?”

De nye tendenser med en voksende middelklasse, der kan og vil rejse for at ‘spilde tiden’, stiller helt nye krav til styring og håndtering af dansk turisme. Tiden må nu være mere end moden til, at kommunerne gør alvor af at få lavet ‘sammenhængende turistpolitiske redegørelser’, der tager den langsigtede globale turisme udvikling alvorligt i et bæredygtigt perspektiv, skriver Peter Kvistgaard, turisme- og oplevelsesforsker, Ph.D. på Turisme.nu.

Turismens Vækstråd: Bæredygtig turisme sker i fællesskab

Regeringen har høje ambitioner for den grønne omstilling i Danmark. I 2030 skal vi have nedbragt CO2-udledningen med 70 pct. Men hvordan får vi sikret en bæredygtig turismedagsorden, således at det bliver en fordel og ikke bliver en økonomisk byrde for det danske turisme- og oplevelseserhverv at bidrage til den grønne omstilling?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne