'Orkanens Øje' har kørt sin sidste tur i Tivoli Friheden. Den 31 år gamle rutsjebane trak stikket 21. oktober 2018. Afløseren er 'Hjertekig', som tager gæsterne med op i 65 meters højde, inden de brager mod jorden med op til 5G igen, skriver Århus Stiftstidende.

Men 'Hjertekig' fylder ikke helt så meget som 'Orkanens Øje' og derfor bliver der plads til endnu en attraktion. I en pressemeddelelse afslører Friheden, at den kommer til at hedde 'Det Grønne Torv'.

”Vi udskifter sjældent attraktionerne på grund af de høje omkostninger, så når det endeligt er nødvendigt, er målet at skabe nye og grønne attraktioner. Derfor er jeg meget begejstret for 'Det Grønne Torv', hvor det er lykkedes at skabe en attraktion, der både er fascinerende og underholdende og samtidig bæredygtig, siger direktør Henrik Ragborg Olesen i pressemeddelelsen.

Zoo lancerer madfestival

Zoo i København inviterer til fem dage med vilde madopdagelser under ZOO Food Festival 21.-25. august.

Danske forlystelsesparker hyldes af gæsterne

I Danmark er vi forkælede med nogle af Europas allerbedste forlystelsesparker. Sådan lyder dommen i hvert fald fra Tripadvisors brugere. Platformen har lavet en liste med de 25 bedste forlystelsesparker i Europa, og her er fire danske blandt de første 20.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne