Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.

Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.

”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

 

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne