Flere danskere vælger de hjemmelavede nytårsretter hos restauranter og supermarkeder frem for at stå og lave mad selv, meddeler DR TV-Avisen.

Coop har på fire år har ottedoblet salget. Samtidig melder flere cateringfirmaer om et stigende antal solgte julemiddage. Og udviklingen er ifølge Horestas politiske direktør, Kirsten Munch, god for branchen.

”Vi har set både vækst og jobskabelse, der har bidt sig fast. Vi tror på, at markedet fortsat vil blomstre. Det er også derfor, at vi byder konkurrencen fra supermarkederne velkommen.”

 

Dagligvarekæde i stort sats: Vil åbne 15 takeaway-steder i landet

Supermarkedskæden Meny vil i løbet af få år etablere 15 nye særlige takeaway-køkkener i nogle af sine forretninger landet over, skriver Børsen. Meny bliver franchisetager hos virksomheden Noahs. Det betyder, at supermarkedet betaler firmaet en pris for at benytte konceptet, opskrifter og brand, mens indtjening, omkostninger og investeringer alene ligger hos Meny.

Booking.com: Vi har taget hånd om hackerproblem

”Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores overnatningspartnere er blevet ramt af phishing-mails, som kompromitterede deres systemer”, skriver onlineportalen i mail til HORESTA

4000 værelser reserveret i København

Deltagerne til den store UIA verdenskongres for arkitektur i begyndelsen af juni har allerede booket, hvad der svarer til 18.574 hotelovernatninger i København.

Log ind