Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I flere måneder har tilblivelsen af et grønnere Landal Seawest simret i ferieparkens restaurant og hovedbygning. Nu er den vestjyske familiedestination endelig klar til at byde sine gæster til bords i sit helt nye brasserie, hvor naturen, regionale råvarer og bæredygtighed er hovedingredienser.
Det grønne restaurantkoncept blev lanceret sidste år, da Landal Søhøjlandet var den første af de fem danske Landal-parker til at slå dørene op til en regionalt forankret, miljøvenlig linje. Nu følger Landal Seawest trop, og helt i tråd med kædens grønne DNA tager brasseriet afsæt i den omkringliggende natur, der har hav og hede som bærende elementer.
”I Landal GreenParks har vi stort fokus på bæredygtighed og på at integrere naturen i ferieoplevelsen. Det afspejler sig i alt fra vores outdoor-aktiviteter og materialevalg til miljøvenlige processer og energibesparing i parkerne. For os er det et naturligt skridt på den grønne vej, at det også gælder spiseoplevelsen. Vi tilbyder ferie midt i naturen, og derfor passer vi godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024