I flere måneder har tilblivelsen af et grønnere Landal Seawest simret i ferieparkens restaurant og hovedbygning. Nu er den vestjyske familiedestination endelig klar til at byde sine gæster til bords i sit helt nye brasserie, hvor naturen, regionale råvarer og bæredygtighed er hovedingredienser.

Det grønne restaurantkoncept blev lanceret sidste år, da Landal Søhøjlandet var den første af de fem danske Landal-parker til at slå dørene op til en regionalt forankret, miljøvenlig linje. Nu følger Landal Seawest trop, og helt i tråd med kædens grønne DNA tager brasseriet afsæt i den omkringliggende natur, der har hav og hede som bærende elementer.

”I Landal GreenParks har vi stort fokus på bæredygtighed og på at integrere naturen i ferieoplevelsen. Det afspejler sig i alt fra vores outdoor-aktiviteter og materialevalg til miljøvenlige processer og energibesparing i parkerne. For os er det et naturligt skridt på den grønne vej, at det også gælder spiseoplevelsen. Vi tilbyder ferie midt i naturen, og derfor passer vi godt på den. Også når vi spiser,” siger Kent Lodberg, Sales & Marketing Manager hos Landal GreenParks i Danmark.

Analyse: Det vælger danskerne hotel efter

YouGov har undersøgt danskernes holdning til de største hotelkæder og feriecentre i Danmark, og spurgt dem, hvilke kriterier, der er vigtigst, når de booker et ophold.

Ny rapport: Airbnb boomer

Ifølge mediet Skift.com omsatte Airbnb for 33 mia. dollar på booking af private hjem i 2018, og tallet forventes at vokse til 44 mia. dollar i 2019. I 2014 omsatte virksomheden for blot 3,9 mia. dollar.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne