Københavns Kommune arbejder med planer om at mindske mængden af biltrafik i den indre by. Således har Teknik- og Miljøforvaltningen udarbejdet et arbejdsdokument med tre scenarier, vil koste mellem 85 og 158 millioner kroner i anlæg. Scenarierne opererer med en begrænsning i trafikken på alt fra 5 til 85 procent.

De planer får nu en række af de organisationer, der repræsenterer detailhandel, håndværkere og hoteller og restauranter i hovedstaden til at råbe vagt i gevær.

”Vi går meget gerne i dialog omkring, hvordan vi får bedre afvikling af trafikken. Men at begynde at sige, at vi skal lukke for trafikken i Indre By, det kan vi på ingen måder støtte,” siger Jesper Bengtson, der er regionschef i Horesta.

HORESTA har fået nyt look

HORESTA er stolte af at kunne præsentere en ny hjemmeside og et nyt nyhedsbrev, hvor brugervenligheden er i højsædet

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne