Københavns Kommune arbejder med planer om at mindske mængden af biltrafik i den indre by. Således har Teknik- og Miljøforvaltningen udarbejdet et arbejdsdokument med tre scenarier, vil koste mellem 85 og 158 millioner kroner i anlæg. Scenarierne opererer med en begrænsning i trafikken på alt fra 5 til 85 procent.

De planer får nu en række af de organisationer, der repræsenterer detailhandel, håndværkere og hoteller og restauranter i hovedstaden til at råbe vagt i gevær.

”Vi går meget gerne i dialog omkring, hvordan vi får bedre afvikling af trafikken. Men at begynde at sige, at vi skal lukke for trafikken i Indre By, det kan vi på ingen måder støtte,” siger Jesper Bengtson, der er regionschef i Horesta.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne