Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Gæsterne på Aros skal i 2019 have en helt ny oplevelse, når de kommer til museet. Niveau 4, som er det niveau, man kommer ind på, vil ifølge Arosdirektør Erlend Høyersten byde på helt nye oplevelser, og desuden vil museet tage sine åbningstider op til overvejelsem skriver Jyllands-Posten.
”Jeg kan sige så meget, at vi kommer til at tilbyde nye ting. Vi får en helt anderledes situation på niveau 4. Aros vil ændre sig dramatisk, museet bliver radikalt anderledes, og det vil skabe en fornyet interesse. 2019 bliver i det hele taget et år, hvor vi skruer op for rigtig mange ting. Vi betaler på den måde tilbage for den store opbakning, vi stadig har lokalt. Vi går ikke ned på udstillinger, men op på tilbud,” siger han og vil endnu ikke afsløre mere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024