Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I Hong Kong og det sydlige Kina er det ikke unormalt at spise sent. Altså virkelig sent. Til sulten, der indfinder sig fra klokken 9 om aftenen og frem til de tidlige morgentimer oven på en lang arbejdsdag, nattevagten eller under byturen, har de endda opfundet et særskilt måltid kaldet siu yeh, skriver Politiken.
Og det er lige netop dette dagens fjerde måltid, man kommer til at kunne få på Hidden Dimsum By Night, der åbner 1. februar.
”Vi synes, der har manglet steder, hvor man kan komme forbi sent og få noget natmad og en øl, inden man skal hjem eller videre i byen”, fortæller Wang Mak, der sammen med sin søster Mai Mak og hendes mand Jian Wu driver Hidden Dimsum.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025