I Hong Kong og det sydlige Kina er det ikke unormalt at spise sent. Altså virkelig sent. Til sulten, der indfinder sig fra klokken 9 om aftenen og frem til de tidlige morgentimer oven på en lang arbejdsdag, nattevagten eller under byturen, har de endda opfundet et særskilt måltid kaldet siu yeh, skriver Politiken.

Og det er lige netop dette dagens fjerde måltid, man kommer til at kunne få på Hidden Dimsum By Night, der åbner 1. februar.

”Vi synes, der har manglet steder, hvor man kan komme forbi sent og få noget natmad og en øl, inden man skal hjem eller videre i byen”, fortæller Wang Mak, der sammen med sin søster Mai Mak og hendes mand Jian Wu driver Hidden Dimsum.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne