Det var en relativt let beslutning for Niels Andreæ og Christian Hindborg Johansen at takke ja, da takeaway-kæden Homemate i november tog kontakt til de to ejere af Maaltidet med henblik på en mulig sammensmeltning af de to virksomheder, skriver FødevareWatch.dk.

"Kemien var god, og vores DNA var så tæt på hinanden, at matchet var oplagt," beretter Niels Andreæ, der fremover kommer til at stå i spidsen for Homemate, som bliver det overliggende selskab for de to virksomheder, der fortsætter som to separate enheder.

Maaltidet startede i 1996 som en sandwichbar. I 2005 valgte selskabet at satse på frokostmåltider, og siden er det blandt andet blevet til syv gazelle-priser.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt firma sender smørrebrød direkte til døren

Hejdi Nielsen er sammen med sin mand Søren sprunget ud som iværksættere. De har sammen åbnet ‘Nielsen Dansk Mad’, som nok skal få smørrebrødsfans til at lytte efter, skriver MigOgKbh.dk.

Flammen introducerer take-away

Fra i går kunne Restaurant Flammen for første gang tilbyde take-away-salg. Det skete fra kædens restaurant i Nyrupsgade i København, skriver migogkbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne