Det var en relativt let beslutning for Niels Andreæ og Christian Hindborg Johansen at takke ja, da takeaway-kæden Homemate i november tog kontakt til de to ejere af Maaltidet med henblik på en mulig sammensmeltning af de to virksomheder, skriver FødevareWatch.dk.

"Kemien var god, og vores DNA var så tæt på hinanden, at matchet var oplagt," beretter Niels Andreæ, der fremover kommer til at stå i spidsen for Homemate, som bliver det overliggende selskab for de to virksomheder, der fortsætter som to separate enheder.

Maaltidet startede i 1996 som en sandwichbar. I 2005 valgte selskabet at satse på frokostmåltider, og siden er det blandt andet blevet til syv gazelle-priser.

Læs hele historien på FødevareWatch.dk.

HORESTA-analyse: Take away oplever stor vækst

Danskerne går mere ud og spiser. Vi bruger flere penge pr. udespisebesøg. Restauranterhvervets samlede omsætning stiger. Det kunne HORESTAs adm. dir. Katia K. Østergaard fortælle på TV2 Business onsdag morgen med afsæt i en ny analyse af danskernes udespisevaner.

Københavnerne går oftest på restaurant og henter takeaway

Det er blevet en del af danskernes forbrug at spise ude samt hente mad og drikke fra restauranter, cafeer og barer m.m. I den nyeste opgørelse HORESTA har fået lavet, foretog danskerne 405 mio. besøg på tværs af alle restauranttyper – fra takeaway-kaffe til besøg på gourmetrestauranter - i 2017. Det svarer til 1,6 besøg pr. dansker om ugen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne