Verdensmesterskaberne i håndbold er slut. Det er igen blevet hverdag efter en fest, jeg - og sikkert mange andre - aldrig vil glemme, skriver Lars Krarup, (V), tidl. formand for Sport Event Denmark og borgmester i Herning Kommune i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”For topidræt samler nationen. Vi har netop set det i forbindelse med afviklingen af håndbold-VM. Tårnhøje seertal til det danske landsholds kampe fortæller sin helt egen historie. Mange har også ydet en frivillig indsats og føler sig derfor særligt knyttet til arrangementet. Når vi er værter for topsport, markedsfører vi på fornem vis danske værdier. Og når det samlede regnestykke skal gøres op, er jeg slet ikke i tvivl om, at Danmark som nation får et kæmpestort overskud på et arrangement som håndbold-VM. Et konkret, økonomisk overskud via øget omsætning på hoteller, restauranter og i butikker. Og et overskud, som er sværere at gøre op i penge, men som handler om national stolthed og sammenhængskraft”, skriver han.

Læs hele indlægget her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne