Verdensmesterskaberne i håndbold er slut. Det er igen blevet hverdag efter en fest, jeg - og sikkert mange andre - aldrig vil glemme, skriver Lars Krarup, (V), tidl. formand for Sport Event Denmark og borgmester i Herning Kommune i Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”For topidræt samler nationen. Vi har netop set det i forbindelse med afviklingen af håndbold-VM. Tårnhøje seertal til det danske landsholds kampe fortæller sin helt egen historie. Mange har også ydet en frivillig indsats og føler sig derfor særligt knyttet til arrangementet. Når vi er værter for topsport, markedsfører vi på fornem vis danske værdier. Og når det samlede regnestykke skal gøres op, er jeg slet ikke i tvivl om, at Danmark som nation får et kæmpestort overskud på et arrangement som håndbold-VM. Et konkret, økonomisk overskud via øget omsætning på hoteller, restauranter og i butikker. Og et overskud, som er sværere at gøre op i penge, men som handler om national stolthed og sammenhængskraft”, skriver han.

Læs hele indlægget her.

Kom til gå-hjem-møde om den nye ferielov

Hvad kommer den nye ferielov til at betyde for din virksomhed? Det kan du blive meget klogere på, når HORESTA holder gå-hjem-møde om den nye ferielov, der træder i kraft den 1. september 2020 med en overgangsordning fra 1. september 2019.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

HORESTA: ”Lad os gøre EURO2020 til en folkefest”

I 2020 er værtskabet for europamesterskabet i fodbold delt mellem 12 forskellige byer på tværs af kontinentet. København er i denne sammenhæng blevet tildelt tre gruppekampe og en ottendedelsfinale. Tirsdag var HORESTAs administrerende direktør Katia K. Østergaard blandt de særligt inviterede talere, da DBU holdte kickoff-møde om Danmarks værtskabsrolle.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne