Bookingportalen Ctrip har investeret i robotvirksomheden Yunji Technology. I en mail fortæller virksomhederne, at de sammen ønsker en smartere hospitality-sektor.

Yunjis robotter anvendes allerede på flere end 500 hoteller i Kina, hvor de guider gæster, leverer mad til værelserne og yder consierge-assistance.

Ctrip vil med investeringen videreudvikle på virksomhedens ”Easy Stay”-filosofi, hvor bookingen via deres platform forsimpler check-in og udlevering af værelsesnøglen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Australsk domstol: Trivago misleder deres kunder

Trivago lover rejsende, at deres platform gør det enkelt at finde den bedste pris på et hotelværelse i et uoverskueligt virvar af bookingtjenester. Men Trivago har ikke levet op til deres løfter. En australsk domstol har nemlig truffet en afgørelse om, at Trivago har misledt forbrugerne. Det skriver The Guardian ifølge EB.dk.

Trend: Virksomheder forener historie og den digitale fremtid

Hvordan kan man som virksomhed skille sig ud ved at forene digitale muligheder med forretningens historie? For at løfte et gammelt brand ind i nutiden og fremtiden har familieboghandlen Rubio, sammen med designvirksomheden Masquespacio brugt teknologi i deres indretning til at skabe interaktion.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne