Bookingportalen Ctrip har investeret i robotvirksomheden Yunji Technology. I en mail fortæller virksomhederne, at de sammen ønsker en smartere hospitality-sektor.

Yunjis robotter anvendes allerede på flere end 500 hoteller i Kina, hvor de guider gæster, leverer mad til værelserne og yder consierge-assistance.

Ctrip vil med investeringen videreudvikle på virksomhedens ”Easy Stay”-filosofi, hvor bookingen via deres platform forsimpler check-in og udlevering af værelsesnøglen.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

HORESTA: ”Glædeligt med stor svensk OTA-sejr”

Fredag kl. 13.00 lød afgørelsen. Patent- og markedsdomstolen i Sverige har dømt Booking.com til at betale 30 mio. kr. for brug af urimelige krav og prisklausuler i kontrakterne med hotellerne. HORESTAs svenske søsterorganisation, Visita, betegner udfaldet som en stor succes for både hoteller og forbrugere.

Trend: Robotter er blevet lukket ind i køkkenet

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurant- og robotvirksomheden Creator, som har automatiseret tilberedningen af gæsternes burgerønsker ved brug af robotter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne