Hoteller finder konstant nye samarbejdspartnere, og senest er der ved at tegne sig et mønster med bilproducenter, skriver Skift.com.

Den globale trendvirksomhed WGSN fortæller:

”For at skille sig ud i mængde må luksus-brands søge eksklusivitet og relevans. De bør fokusere på partnerskabsaftaler med virksomheder med lignende kundegrupper men andre funktioner for at skabe unikke oplevelser. Et plus et giver tre, hvis det udføres korrekt”, skriver WGSN,

Four Seasons har for eksempel et samarbejde med Mercedes på en række af deres skisportshoteller. Det gælder både større biler, hvor der er plads til ski og nyere modeller til mini-road trips. Waldorf Astoria Hotels & Resorts har netop fornyet deres partnerskab med Aston Martin, hvor gæster kan komme på en såkaldt Aston Martin Driving Experience.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Ny teknologi viser madretter i 3D

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om firmaet Kabaq, der tilbyder 3D-gengivelser af madretter, så restaurantgæsterne har bedre mulighed for at studere på forhånd, hvad de bestiller.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne