Da Yves Christian-François Le Lay i juni 2017 åbnede sin første egen restaurant, var det med et brag. Godt nok lå Restaurant Nærvær lidt hemmeligt gemt bag en Batman-agtig dør på en af gangene på den tilhørende vinbar, men anmelderne var vilde med den oplevelse, man fik derinde, skriver MigOgKbh.dk.

De spisende sad ved en høj hesteskoformet bar og spiste, mens Yves og hans hold kokkerede foran gæsterne.

Nu har køkkenchefen netop meddelt, at restaurant Nærvær har sidste åbningsdag på fredag d. 1. februar.

“Nærvær vinbar fortsætter, men gourmetrestauranten lukker med sidste åbningsdag fredag. Det er med lettet hjerte, trods vemodige følelser jeg kan meddele, at min bror Kasper og jeg har solgt vores andele i Nærvær, og er officielt ude af ejerkredsen”, skriver han.

Læs mere om historien på MigOgKbh.dk.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne