Pocket Concierge er en japansk platform til restaurantbooking, og de får nu nye ejere. De er nemlig blevet købt af American Express. Det skriver TechCrouch.

Pocket Concierge blev lanceret i 2013, og målet er at hjælpe brugerne med at få plads på de mest eftertragtede restauranter. Der er i dag 800 restauranter på platformen.

De to virksomheder vil indtil videre blive drevet seperat, men målet er at integrere platformen ind i American Express’ medlemsfordele.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne