Lokalerne i Aarhus har stået tomme, siden Krofatters Mad- Og Ølbar gik konkurs i juni og lukkede restauranten. Men nu rykker en ny restaurant ind - og det bliver med et lidt anderledes koncept, skriver Aarhus Stiftstidende.

Restauranten, der får navnet Kolo, brander sig nemlig under at være en "nat- restaurant", og køkkenet kommer dermed til at holde åbent til klokken 01 i weekenderne og til klokken 00 i hverdagene.

”Det bliver et miks mellem en uhøjtidelig bar og en lidt pænere restaurant. Og det bliver også lidt et alternativ til snasket fastfood, som tit er det eneste, man kan få sent om aftenen”, fortæller Simon Carstens, der er den ene af i alt fire, der står bag restauranten.

Med på holdet har han Jens-Aske Knudsen samt Mads Poulsen og Christian Castenskiold, der driver flere andre restauranter.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne