Lokalerne i Aarhus har stået tomme, siden Krofatters Mad- Og Ølbar gik konkurs i juni og lukkede restauranten. Men nu rykker en ny restaurant ind - og det bliver med et lidt anderledes koncept, skriver Aarhus Stiftstidende.

Restauranten, der får navnet Kolo, brander sig nemlig under at være en "nat- restaurant", og køkkenet kommer dermed til at holde åbent til klokken 01 i weekenderne og til klokken 00 i hverdagene.

”Det bliver et miks mellem en uhøjtidelig bar og en lidt pænere restaurant. Og det bliver også lidt et alternativ til snasket fastfood, som tit er det eneste, man kan få sent om aftenen”, fortæller Simon Carstens, der er den ene af i alt fire, der står bag restauranten.

Med på holdet har han Jens-Aske Knudsen samt Mads Poulsen og Christian Castenskiold, der driver flere andre restauranter.

Pizzakæde har 11 nye pizzeriaer på vej

Dominos vil føje 11 nye pizzeriaer til kæden i Danmark i 2020. Derudover indleder selskabet et samarbejde med Hungry.dk om udlevering af maden. Det oplyser Dominos i en pressemeddelelse.

Ny restaurant i Carlsberg Byen åbner

Lige ved siden af de to berømte elefanter i Carlsberg Byen ligger Dipylon Hus. Dipylon Hus bliver et moderne kontorhus med åbne etager, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne