Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lokalerne i Aarhus har stået tomme, siden Krofatters Mad- Og Ølbar gik konkurs i juni og lukkede restauranten. Men nu rykker en ny restaurant ind - og det bliver med et lidt anderledes koncept, skriver Aarhus Stiftstidende.
Restauranten, der får navnet Kolo, brander sig nemlig under at være en "nat- restaurant", og køkkenet kommer dermed til at holde åbent til klokken 01 i weekenderne og til klokken 00 i hverdagene.
”Det bliver et miks mellem en uhøjtidelig bar og en lidt pænere restaurant. Og det bliver også lidt et alternativ til snasket fastfood, som tit er det eneste, man kan få sent om aftenen”, fortæller Simon Carstens, der er den ene af i alt fire, der står bag restauranten.
Med på holdet har han Jens-Aske Knudsen samt Mads Poulsen og Christian Castenskiold, der driver flere andre restauranter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Protester mod turisme spreder sig i Europa
11-07-2025
-
Wolt udvider trods underskud
11-07-2025
-
Cirkusbygningen satser bredt efter renovering
11-07-2025
-
Københavns Lufthavn i international topplacering
11-07-2025
-
Madklubbens omsætning faldt
11-07-2025
-
Naturhotel i hængekøjer åbner i Nordsjælland
11-07-2025
-
Direktør opsagt efter seks år på fynsk hotel
11-07-2025