Kompas Aalborg Hotel i Aalborg er blevet mærket med turismens miljømærke, Green Key. Det tidligere Sømandshjem er netop blevet renoveret samt energi- og miljøforbedret med nyt receptionsområde og udbygget til 111 værelser, skriver Greenkey.dk.

Hotellet slutter sig til en række andre hoteller i byen med Green Key-certificering. De tæller det nærliggende First Hotel Aalborg, Comwells hotel Hvide Hus og Radisson Limfjorden, som også miljømæssigt har fået et større ansigtsløft.

De fire Green Key hoteller har sammenlagt 651 værelser og med de to Scandic-hoteller i byen er 819 værelser i Aalborg miljømærket. Det er især de større hoteller, som er miljømærket, og det betyder, at 51 % af byens værelser er miljømærkede og en tredjedel, hvis der tælles på antal hoteller.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

HORESTA præsenterede turismens grønne initiativer for miljøministeren

Det danske turismeerhverv er fyldt med innovative grønne løsninger, der medvirker til en ansvarlig drift og til at nedbringe virksomhedernes klimaaftryk. Disse initiativer havde HORESTA fredag formiddag lejlighed til at præsentere og uddybe for miljøminister Lea Wermelin (S) på Christiansborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne