Når den nordiske hotelkæde, Nordic Hotels & Resorts, i starten af 2020 slår dørene op for det nyeste skud på deres hotelstamme, Villa Copenhagen, er det svenske Lisette Jönsson, 35, der kommer til at lede den daglige drift af Københavns nye luksushotel. Det skriver hotellet i en pressemeddelelse.

Hotelkæden har søgt en kandidat med bred og relevant brancheerfaring – én med evnen til at lede, coache og inspirere store teams samt evnen til at tage chancer og tænke ud af boksen. Lisette kommer fra en stilling som hotel manager hos Clarion Hotel Copenhagen Airport. Hos Clarion har hun haft ansvaret for den daglige drift af hotellet samt spillet en central rolle i den omfattende renovering hotellet i øjeblikket gennemgår.

Kunstig Intelligens indtager hotelbranchen

Kunstige intelligenser som f.eks. Google Assistent, Cortana, Siri findes allerede i vores telefoner, og i både USA og i Østen bliver de digitale assistenter brugt flittigt.

Skab oplevelser med dit brand

Som gæst i hotelkæden West Elm kan man lære at lave kunst med metal og svejsning i Austin, tage på tegnekurser og byvandringer i Charleston, og være med når der skal produceres unika tøj i Brooklyn

Få unik indsigt i det københavnske hotelmarked

Der er vækst på det københavnske hotelmarked, og mange nye værelser. Ved HORESTA HOTEL KICK-OFF 2019 vil en række brancheprofiler og eksperter give gøre jer klogere på, hvordan markedet ser ud i dag, og hvordan det vil udvikle sig de kommende år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne