Brøchner Hotels med foreløbig seks boutiquehoteller i København får sit første overnatningssted udenfor hovedstaden i Aarhus i form af et hostel med 520 senge på 120 værelser i det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken i det centrale Aarhus, skriver Standby.dk.

Mens hotelkæden hidtil har oplyst, at kædens første hostel skulle åbne i august-oktober i år, er projektet nu rykket og forventes nu at åbne om et års tid.

Efter fundet på byggepladsen uden for det tidligere hovedbibliotek af hvad der viste sig at være en vikingegrav, overtog arkæologer fra Moesgaard Museum det sjældne fund. Graven omfattede selve skelettet af en formodet kriger fra vikingetiden, der var blevet gravlagt med skjold og økse.

Har du fået læst?

Hotel- og kursuscenter kan blive dobbelt så stort

Horisont Hotel & Konference – der indtil sidste efterår hed Koldkærgård – hører sammen med det større kursus- og konferencecenter KolleKolle ved Værløse nord for København begge under Landbrug & Fødevarer. Samlet omsætter de to hotel- og konferencecentre årligt for mellem 50 til 60 millioner kroner.

Brancheprofil bliver ny hotelchef på Horisont Hotel & Konference

Det bliver 44-årige Casper Bock, der bliver ny hotelchef for Horisont ved Aarhus. Han kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen, hvor han bl.a. har været ansat på Radisson Blu Papirfabrikken i Silkeborg og på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Designhostel i Aarhus får eksklusivt madunivers

I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB, skriver Randers Amtsavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne