Brøchner Hotels med foreløbig seks boutiquehoteller i København får sit første overnatningssted udenfor hovedstaden i Aarhus i form af et hostel med 520 senge på 120 værelser i det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken i det centrale Aarhus, skriver Standby.dk.

Mens hotelkæden hidtil har oplyst, at kædens første hostel skulle åbne i august-oktober i år, er projektet nu rykket og forventes nu at åbne om et års tid.

Efter fundet på byggepladsen uden for det tidligere hovedbibliotek af hvad der viste sig at være en vikingegrav, overtog arkæologer fra Moesgaard Museum det sjældne fund. Graven omfattede selve skelettet af en formodet kriger fra vikingetiden, der var blevet gravlagt med skjold og økse.

Har du fået læst?

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Aarhus Food Festival: Kom til Masterclass om kulinarisk kvalitet

Hvordan får vi nicheproduktion af lokale madoplevelser og fødevarer med høj kulinarisk kvalitet til at blive en lige så stor succes som økologi? Og hvor findes de bedste råvarer egentlig? En ny HORESTA Masterclass vil blandt andet fortælle, hvordan man objektivt kan tale om kvalitet i en given råvare fra et bestemt område.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne