Brøchner Hotels med foreløbig seks boutiquehoteller i København får sit første overnatningssted udenfor hovedstaden i Aarhus i form af et hostel med 520 senge på 120 værelser i det tidligere hovedbibliotek i Mølleparken i det centrale Aarhus, skriver Standby.dk.

Mens hotelkæden hidtil har oplyst, at kædens første hostel skulle åbne i august-oktober i år, er projektet nu rykket og forventes nu at åbne om et års tid.

Efter fundet på byggepladsen uden for det tidligere hovedbibliotek af hvad der viste sig at være en vikingegrav, overtog arkæologer fra Moesgaard Museum det sjældne fund. Graven omfattede selve skelettet af en formodet kriger fra vikingetiden, der var blevet gravlagt med skjold og økse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Hostel-kæde solgt for milliardbeløb

Generator-kæden, der er ejet af den britiske investeringsfond Queensgate Investments, har for 400 millioner dollars – cirka tre milliarder kroner – købt amerikanske Freehand Hotels, skriver Standby.dk.

Grønt lys til hotel i Aarhus

Et område der tidligere har været anvendt til containerterminal for Aarhus Havn skal i fremtiden danne ramme om et hotel med plads til 2.000 konferencegæster, 500 værelser og en bar i 76 meters højde, skriver ByensEjendom.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne