BC Hospitality Group har i samarbejde Højdevangens Skole gennemført et virksomhedsforløb for unge i 9. klasse. Målet var at give eleverne et øget indblik i, hvordan fremtiden kan forme sig.  Forløbet var oprettet som linjefag i et seks måneders praktikforløb og gik fra 15. august i 2018 frem til 6. februar 2019.

Under hele forløbet lærte og afprøvede eleverne forskellige kompetencer på BCHGs enheder og fik et ”hands-on” indtryk af, hvad det vil sige at arbejde med værtskab og gastronomi.

Forløbet kulminerede i et afslutningsarrangement. Eleverne havde stået for det hele i forbindelse med eventet, naturligvis under kyndig supervisering, når behovet meldte sig. De havde planlagt forløbet, fundet underholdning, været i køkkenet, været konferenciers og værter, i baren, tjenere - med andre ord havde de haft alle de funktioner, der skal til for at et arrangement forløber, som det skal.

Gæsterne var forældre, elevernes kontaktlærer og skolens ledelse, medarbejdere hos BC Hospitality Group inkl. CEO Allan L. Agerholm, medarbejdere fra Københavns Kommune m.fl. og sidst, men absolut ikke mindst, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Se videoen fra aftenen her og hør mere om, hvad eleverne fik ud af forløbet.

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne