BC Hospitality Group har i samarbejde Højdevangens Skole gennemført et virksomhedsforløb for unge i 9. klasse. Målet var at give eleverne et øget indblik i, hvordan fremtiden kan forme sig.  Forløbet var oprettet som linjefag i et seks måneders praktikforløb og gik fra 15. august i 2018 frem til 6. februar 2019.

Under hele forløbet lærte og afprøvede eleverne forskellige kompetencer på BCHGs enheder og fik et ”hands-on” indtryk af, hvad det vil sige at arbejde med værtskab og gastronomi.

Forløbet kulminerede i et afslutningsarrangement. Eleverne havde stået for det hele i forbindelse med eventet, naturligvis under kyndig supervisering, når behovet meldte sig. De havde planlagt forløbet, fundet underholdning, været i køkkenet, været konferenciers og værter, i baren, tjenere - med andre ord havde de haft alle de funktioner, der skal til for at et arrangement forløber, som det skal.

Gæsterne var forældre, elevernes kontaktlærer og skolens ledelse, medarbejdere hos BC Hospitality Group inkl. CEO Allan L. Agerholm, medarbejdere fra Københavns Kommune m.fl. og sidst, men absolut ikke mindst, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers.

Se videoen fra aftenen her og hør mere om, hvad eleverne fik ud af forløbet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne