I denne uge byder La Baracca Fresh Italian Pasta gæsterne velkommen i en nybygget madstade i Tivoli Food Hall. Her langes der frisklavede, italienske pastaklassikere over disken. 3. april er det Kenn Husteds tur til at friste gæsterne i Tivoli Food Hall med marokkanske lækkerier, når Wakha åbner.

Kenn Husted har skabt en række københavnske åndehuller, som alle har den gode vin- og madoplevelse i centrum. Blandt andre Falernum, Paté Paté, Paté Paté Winebar & Tapas i lufthavnen, Vinbodegaen på Nørrebro og Frederiksberg og Props Coffee Shop i Blågårdsgade. Kenn Husted står også bag vinfirmaet Husted Vin APS, som importerer kvalitetsvine fra hele verden og har en mission om at udfordre danskerne med ukendte perler af vine til fornuftige priser.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Tivoli mister ny direktionsdirektør efter få måneder

Danske Andreas Veilstrup Andersen vendte i sommer tilbage til Tivoli, hvor han indtil 2008 var vicedirektør. Han havde indtil skiftet til Tivoli været administrerende direktør siden 2011 for Sveriges største forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, skriver Standby.dk.

Tivoli får ny chef for havens fødevarer og drikkevarer

Fra 1. oktober er det 38-årige Jakob Volquards Harreby, der skal være såkaldt General Manager for Food & Beverage, hvor han får det overordnede ansvar for Tivolis egne restauranter, caféer, fastfood, barer, isboder, slikboder og konditorier. Det fremgår af en meddelelse sendt til FødevareWatch.

Tivoli lancerer økologiske dage

Økologiske fødevarer er mere og mere efterspurgt blandt danskerne, når det gælder familiernes daglige indkøb. Men når det gælder de hurtige måltider – eller det vi ofte kalder fastfood eller easyfood – er der plads til mere økologi. Det sætter Landbrug & Fødevarer fokus på med projektet ’Fart på økologien i de hurtige måltider’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne