Comwell har besluttet at de to nordjyske hoteller i hotelkæden, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker, skal have den samme ledelse. Derfor er 47-årige Mette Bonderup fra Aalborg indsat som hoteldirektør for begge hoteller, skriver Nordjyske.

Mette Bonderup begyndte sin karriere i Comwell i 1998, hvor hun 2004-2013 var hoteldirektør for Comwell Rebild Bakker, inden hun tiltrådte stillingen som hoteldirektør for Comwell Hvide Hus Aalborg.

Hun ser store muligheder ved at drive de to hoteller sammen.

”Selvom tallene for 2018 viser, at hotelovernatninger i Region Nordjylland er status quo i forhold til 2017, kan vi mærke en større efterspørgsel på møder og konferencer. Derfor skal vi udnytte, at vi i Comwell har to hoteller i området, som kan noget forskelligt, men som begge har moderne mødeog konferencefaciliteter og samme høje serviceniveau”, siger hun i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Asiatisk hotelkæde vil opføre luksushotel i Grønland

En malaysisk rigmand står bag planer om et 94 værelser stort luksushotel i fire etager i Grønlands hovedstad, Nuuk. Projektet om hotellet i centrum af Nuuk er netop sendt til offentlig høring. Hotellet skal ligge i den såkaldte Kolonihavnen i hjertet af den grønlandske hovedstad, skriver avisen Sermitsiaq på sin hjemmeside. Der er ikke noget om, hvornår hotellets kan åbne, fortæller Standby.dk.
Luksushotellet, der omfatter 94 værelser, restaurant, bar og lounge samt konference og mødefaciliterer samt fitness og spa, skal ligge for enden af Kolonihavnen.
Bag projektet står Berjaya Corporation Group of Companies, der ejer og driver luksushoteller rundt om i Asien og Stillehavsområdet.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne