Comwell har besluttet at de to nordjyske hoteller i hotelkæden, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker, skal have den samme ledelse. Derfor er 47-årige Mette Bonderup fra Aalborg indsat som hoteldirektør for begge hoteller, skriver Nordjyske.

Mette Bonderup begyndte sin karriere i Comwell i 1998, hvor hun 2004-2013 var hoteldirektør for Comwell Rebild Bakker, inden hun tiltrådte stillingen som hoteldirektør for Comwell Hvide Hus Aalborg.

Hun ser store muligheder ved at drive de to hoteller sammen.

”Selvom tallene for 2018 viser, at hotelovernatninger i Region Nordjylland er status quo i forhold til 2017, kan vi mærke en større efterspørgsel på møder og konferencer. Derfor skal vi udnytte, at vi i Comwell har to hoteller i området, som kan noget forskelligt, men som begge har moderne mødeog konferencefaciliteter og samme høje serviceniveau”, siger hun i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Hotel-to-go: Abonnér på hotelydelser i hjemmet

På baggrund af feedback fra hotelgæster lancerer Nordic Choice Hotel i Stockholm en abonnementsordning, så gæster der er medlem af hotellets klub, kan opleve hotel-fornemmelsen hjemme, selv om de for længst er tjekket ud. Det sker til et udvalgt område – Kungsholmen i Stockholm – tæt ved hotellet, skriver Turisme.nu.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne