Comwell har besluttet at de to nordjyske hoteller i hotelkæden, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker, skal have den samme ledelse. Derfor er 47-årige Mette Bonderup fra Aalborg indsat som hoteldirektør for begge hoteller, skriver Nordjyske.

Mette Bonderup begyndte sin karriere i Comwell i 1998, hvor hun 2004-2013 var hoteldirektør for Comwell Rebild Bakker, inden hun tiltrådte stillingen som hoteldirektør for Comwell Hvide Hus Aalborg.

Hun ser store muligheder ved at drive de to hoteller sammen.

”Selvom tallene for 2018 viser, at hotelovernatninger i Region Nordjylland er status quo i forhold til 2017, kan vi mærke en større efterspørgsel på møder og konferencer. Derfor skal vi udnytte, at vi i Comwell har to hoteller i området, som kan noget forskelligt, men som begge har moderne mødeog konferencefaciliteter og samme høje serviceniveau”, siger hun i en pressemeddelelse.

Har du fået læst?

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne