Comwell har besluttet at de to nordjyske hoteller i hotelkæden, Comwell Hvide Hus Aalborg og Comwell Rebild Bakker, skal have den samme ledelse. Derfor er 47-årige Mette Bonderup fra Aalborg indsat som hoteldirektør for begge hoteller, skriver Nordjyske.

Mette Bonderup begyndte sin karriere i Comwell i 1998, hvor hun 2004-2013 var hoteldirektør for Comwell Rebild Bakker, inden hun tiltrådte stillingen som hoteldirektør for Comwell Hvide Hus Aalborg.

Hun ser store muligheder ved at drive de to hoteller sammen.

”Selvom tallene for 2018 viser, at hotelovernatninger i Region Nordjylland er status quo i forhold til 2017, kan vi mærke en større efterspørgsel på møder og konferencer. Derfor skal vi udnytte, at vi i Comwell har to hoteller i området, som kan noget forskelligt, men som begge har moderne mødeog konferencefaciliteter og samme høje serviceniveau”, siger hun i en pressemeddelelse.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne