Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En kop kaffe, et stykke kage og måske noget andet til ganen. Og så en arkitektonisk oplevelse oveni. Det håber arkitekt Søren Sarup at kunne byde på fra engang i 2020, når Strandgården - det for længst lukkede etablissement tæt på kysten i Agger - er blevet forvandlet fra "øjebæ" til en attraktion, skriver Nordjyske.
Han, der er indehaver af Aarhus-arkitektfirmaet Puras ApS, købte Strandgården i sommeren 2018. En del af ejendommen vil han bevare, mens den ældste og mest forfaldne del bliver revet ned.
”Der skal være en café eller en mindre restaurant, og det skal være en fin oplevelse at komme der. Jeg håber at finde nogen, der vil leje eller forpagte stedet. Ellers må jeg selv ansætte folk”, siger Søren Sarup.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024