Regnskabsåret 2017/18 har været endnu et prøvelsens år for den ekspansionslystne sushikæde Letz Sushi. Samlet sneg underskuddet sig helt ned på minus 30 mio. kr. i den Lars Larsen-ejede kæde, der for øjeblikket har 20 forretninger, en foodtruck, en selskabsafdeling og ikke mindst en voksende detailproduktion af sushi.

"Det har været en meget vækstpræget periode, hvor vi har åbnet ni forretninger og gået ind i detail. Der er sket meget i regnskabsåret, og vi er i perioden også - som den første kæde i Europa - overgået til at være fuldt bæredygtighedscertificeret på fisk og skaldyr," siger adm. direktør Anders Barsøe til FødevareWatch.

Direktøren fortæller, at 2017/18 har været et år, hvor man samlet har investeret 20-25 mio. kr., og at man ved at øge forretningens samlede størrelse håber at kunne få bedre økonomi i de ASC- og MSC-mærkede fisk og skaldyr samt i de økologiske ris, som Lets Sushi gør brug af.

Læs hele historien hos FødevareWatch.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne