Med godt 1000 medarbejdere på lønningslisten, sørger Fazer Food Services A/S for at stille frokostsulten hos mere end 50.000 danskere hver dag. I alt er 20 nye selskaber tilføjet kundelisten i 2018, som nu tæller 170 personalekantiner på dansk jord.

"Det har generelt været et godt år for os, præget af vækst. Væksten har været en kombination af nye kunder og eksisterende kunder, der har udvidet," siger adm. direktør Morten Hammerich til FødevareWatch.

Selskabet har siden 2001 været ejet af finske Fazer Group, og derfor kan Morten Hammerich endnu ikke sætte konkrete tal på hverken vækst, top- eller bundlinje, da regnskabet fra moderkoncernen først lander sidst i marts.

Læs hele historien her.

Ny stor analyse: Lavere overskud på hotellerne i 2018

HORESTA har lanceret organisationens nye Hotel Market Report, som blandt andet viser, at det gennemsnitlige overskud på et dansk hotel, kro eller konferencecenter var i 2018 på 3,3 pct. af omsætningen. HORESTAs cheføkonom, Jonas Kjær, fortæller mere om resultaterne her.

Kromand: ”Mentaliteten har ændret sig”

HORESTA fortæller til Euroman, at det er deres indtryk, at det går okay for de finere kroer, som blandt andet satser på et højt madniveau, mens det for de mere værtshuslignende kroer er en anden snak. I en rapport om danskernes udespisevaner fra 2018 fremgår det også, at besøgstallene for eksempelvis caféer er stigende, mens de er dalende for værtshuse og diskoteker.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne