Small Danish Hotels indgår samarbejde med Hotel Residens Møen i Stege, og hermed kan kæden af danske individuelt ejede hoteller, kroer, herregårde og slotte præsentere årets anden medlemsudvidelse.

I januar annoncerede hotelkæden sit nye samarbejde med Skovshoved Hotel, og er nu klar med endnu en sjællandsk tilføjelse til rækken af danske kroer, hoteller og herregårde. Denne gang med et hyggeligt hotel på Møn ud for den sydsjællandske østkyst.

”Ved at indgå samarbejde med Hotel Residens Møen lukker vi et hul på Danmarkskortet og styrker vores placering på Sjælland, hvor vi gerne vil være endnu stærkere til stede. Hotellet ligger i en idyllisk del af Danmark, hvor vi ser frem til at kunne tilbyde danske og udenlandske gæster et weekendophold i naturskønne rammer og med et herligt og serviceorienteret værtspar. Med sin charmerende atmosfære og det varme værtsskab passer Hotel Residens Møen glimrende ind i vores koncept om hyggelige oplevelser i alle Danmarks kroge,” siger Jørgen Christensen, direktør i Small Danish Hotels.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne