Et nyt kapitel er klar til at blive skrevet i Knuthenborg Safariparks traditionsrige historie, når safariparken udvider sæsonen med to uger. Portene åbner nemlig allerede lørdag den 13. april. Det er den første lørdag i skolernes påskeferie.

”Vi glæder os til at udvide med en længere sæson. Det er noget helt særligt for os at fylde 50 år, og det vil vi gerne fejre med gæsterne,” siger Christoffer Knuth.

En længere sæson er ikke den eneste store nyhed i 2019 for safariparken. Blandt andet flytter en 47 meter stor langhals og en hel flok flyveøgler ind i Dinosaurskoven, der åbnede sidste år. Derudover åbner Knuthenborg Camp, der er attraktionens første satsning med overnatninger.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Tivoli Friheden får ny vild forlystelse

Den nye, store forlystelse "Hjertekig" i Tivoli Friheden er blevet så populær, at det åbner plads for en ny, stor forlystelse i Tivoli Friheden i næste sæson. Det oplyser forlystelsesparkens direktør Henrik Ragborg Olesen til Stiften.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne