Et nyt kapitel er klar til at blive skrevet i Knuthenborg Safariparks traditionsrige historie, når safariparken udvider sæsonen med to uger. Portene åbner nemlig allerede lørdag den 13. april. Det er den første lørdag i skolernes påskeferie.

”Vi glæder os til at udvide med en længere sæson. Det er noget helt særligt for os at fylde 50 år, og det vil vi gerne fejre med gæsterne,” siger Christoffer Knuth.

En længere sæson er ikke den eneste store nyhed i 2019 for safariparken. Blandt andet flytter en 47 meter stor langhals og en hel flok flyveøgler ind i Dinosaurskoven, der åbnede sidste år. Derudover åbner Knuthenborg Camp, der er attraktionens første satsning med overnatninger.

Er der styr på elinstallationerne? Legelande og forlystelsesparker får besøg

Forlystelsesparker og legelande kan se frem til besøg fra Sikkerhedsstyrelsen. Sidste år gennemførte Sikkerhedsstyrelsen 100 tilsyn med elinstallationerne i forlystelsesparker og legelande. Desværre var resultaterne ikke tilfredsstillende, lyder det, og derfor har styrelsen i år valgt netop disse områder ud i forbindelse med det risikobaserede tilsyn med el.

Legoland fylder rundt

Torsdag den 7. juni er det præcis 50 år siden, at Legoland åbnede dørene for første gang. Den runde fødselsdag markeres i hele juni måned.

Sommerland med mange vækstmuligheder

Året begyndte rigtig godt for Sommerland Sjælland. Gæsterne er kommet i tusindtal, og de 19 overnatningshytter var fyldt fra dag et, skriver Sjællandske. Sidste år besøgte 168.000 gæster det populære Sommerland Sjælland, og det rimede på overskud og et ok regnskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne