Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det ligner umiddelbart et væksteventyr. Danskerne bruger flere penge på at spise ude end nogensinde før. Der åbner nye spisesteder i hobetal, og både omsætningen og antallet af ansatte i branchen stiger eksplosivt, skriver Børsen.
Men under overfladen lurer en boblende cocktail af faldende indtjening, tiltagende konkurser og frygten for, at højkonjunkturen har toppet.
"Der er 20 pct. flere restauranter nu, end der er brug for i København. Vi vil se en udrensning, og den trænger vi til. Der har været en optimisme på dansk gastronomis vegne de sidste par år, som der ikke har været et kundegrundlag under," siger Bo Jacobsen, der i 28 år har drevet Restaurationen i indre København med sin kone, Lisbeth Jacobsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny politisk kurs i København kan ændre turismens retning
20-11-2025
-
Park Lane Copenhagen bliver Danmarks ottende femstjernede hotel
20-11-2025
-
Byggeri af ny Hotel- og Restaurantskole sættes i bero
20-11-2025
-
Europa runder 300 nye hoteller i 2025
20-11-2025
-
HORESTA løfter sløret for Hotel Insights 2025-program
20-11-2025
-
Ingen OL i sigte under ny kultur- og fritidsborgmester i København
20-11-2025
-
Gratis inspirationsdag for elever på Nyborg Strand
20-11-2025
-
Udendørsservering forbydes i det centrale Firenze
20-11-2025
-
Ny ejer vil tiltrække erhvervsgæster til Hotel Fjordgaarden
20-11-2025