Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det ligner umiddelbart et væksteventyr. Danskerne bruger flere penge på at spise ude end nogensinde før. Der åbner nye spisesteder i hobetal, og både omsætningen og antallet af ansatte i branchen stiger eksplosivt, skriver Børsen.
Men under overfladen lurer en boblende cocktail af faldende indtjening, tiltagende konkurser og frygten for, at højkonjunkturen har toppet.
"Der er 20 pct. flere restauranter nu, end der er brug for i København. Vi vil se en udrensning, og den trænger vi til. Der har været en optimisme på dansk gastronomis vegne de sidste par år, som der ikke har været et kundegrundlag under," siger Bo Jacobsen, der i 28 år har drevet Restaurationen i indre København med sin kone, Lisbeth Jacobsen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025